Arrangementen Friesland

Rondvaartboot Friesland arrangementen

Wilt u varen met een groep? Of het nu gaat om een bedrijfsuitje in Friesland bij het Princenhof gebied, een jubileum, een familiedag, een schoolreisje of andere groepen van meer dan 8 personen, Rondvaartboot Friesland zorgt voor een onvergetelijke dag! IMG_7257

SKS – Skûtsjesilen (afvaart Earnewâld)

U kunt nu reserveren voor de wedstrijden van het SKS-Skûtsjesilen. Beleef de wedstrijd van dichtbij op de rondvaartboot, exclusief voor uw gezelschap.

De middag wordt compleet voor u verzorgd. Er zijn hapjes en drankjes aan boord, en na afloop van de wedstrijd kunt u met uw hele gezelschap barbecuën.

Wij helpen u graag aan een passende offerte! Neem direct contact op.

Nieuw watersportprogramma:

Een middagje op het water zelf zeilen of zwemmen? Vanaf 10 personen! Ideaal voor een bedrijfsuitje in Friesland.

Aan boord van onze rondvaartboot die als moederschip fungeert kunt u heerlijk loungen, genieten van de verschillende hapjes en drankjes, en lekkere muziek.

Inclusief:

  • Rubberboot met 150 pk;
  • zwemvesten;
  • ski’s;
  • ‘banaan’;
  • muziek;
  • etc.

Rondvaartboot bedrijfsuitje in Friesland

Bent u opzoek naar een gezellig personeelsuitje voor uw bedrijf? Wij bieden diverse mogelijkheden. Van een uitgebreid diner, een spectaculaire feestavond, een gezellige borrel tot een rondvaart in combinatie met een andere leuke activiteiten op de Friese meren in het natuurrijke gebied de Princenhof, of op de Groningse meren.rondvaartboot friesland

Organiseert u een bedrijfsuitje of een belangrijke vergadering met de directie? Dan kunt u gebruik maken van één van onze rondvaartboten die geschikt zijn voor zakelijke bijeenkomsten! De ruime boten maken het mogelijk om uitgebreide presentaties te geven aan boord. Lees meer…

De vele opties voor bedrijfsuitjes maken Rondvaartboot Friesland de partner voor uw bedrijfsuitje in Friesland!

Wij helpen u graag aan een passende offerte! Neem direct contact op.

Rondvaartboot schoolreisje

Voor veel kinderen is het schoolreisje de dag van het jaar. Rondvaartboot Friesland biedt scholen vele interessante combinatiepakketten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rondvaart van 1 uur gecombineerd met diverse andere water- en cateringactiviteiten? Voor scholen gelden tevens aangepaste tarieven voor een groot aantal vaarten.

Voor een vrijblijvende offerte en/of advies over de leukste schoolreisjes in Friesland/Groningen kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en helpen u aan een passende offerte!

Voor touroperators

Rondvaartboot Friesland biedt touroperators en reisorganisaties uiterst scherpe tarieven. Om hiervoor in aanmerking te komen dient u een samenwerking met Rondvaartboot Friesland aan te gaan. Om u een goed aanbod te kunnen doen raden wij u aan om over de volgende zaken na te denken voordat u contact met ons opneemt:

– Met hoeveel personen willen wij dit jaar komen varen bij Rondvaartboot Friesland?
– Welke producten zou ik willen afnemen?
– Exclusief voor uw gezelschap?rondvaartboot friesland

Waarom vertrouwen vele touroperators hun gasten aan Rondvaartboot Friesland toe?
– Rondvaartboot Friesland is de best bereikbare rederij voor touringcars. Hierdoor kunt u uw gasten gemakkelijk afzetten bij de boot en na afloop weer ophalen.
– Op het water kunnen uw gasten voor de rondvaart rustig op de boot wachten en/of na afloop een drankje drinken. Wij beschikken over een compleet cateringteam.

Rondvaartboot Friesland helpt u graag aan een passende offerte!