Boottocht Leeuwarden

Boottocht Leeuwarden

Boottocht Leeuwarden Op zoek naar een unieke activiteit om iets te vieren of om er lekker tussen uit te gaan met een groep mensen? Rondvaartbootfriesland.nl heeft verschillende arrangementen om een uitje tot één onvergetelijke dag te maken. Dit van bedrijfsvergaderingen tot aan een schoolreisje!

Boottocht Leeuwarden , door zijn prachtige wateren is genot verzekerd. Door onze jarenlange ervaring weten we de locaties te vinden die de tocht met onze boot uniek te maken. Graag bespreken we samen de mogelijkheden en horen graag wat uw wensen zijn. Bij onze boottochten kan de catering door ons worden verzorgd. Hierbij zijn we van alle markten thuis. Dit van lunches, borrels, een volledig meergangenmenu tot aan een tapasbuffet. In alle gevallen gaat het hier om vers bereidt eten uit eigen streek!

We hebben de beschikking over verschillende schepen die zowel geschikt zijn voor kleinere als grotere groepen van 5 tot 200 personen of meer. Samen met u, stellen we een arrangement samen.

Onze arrangementen

  1. Bedrijfsvergaderingen

Voor alle soorten van zakelijk vergaderen kunt u bij ons terecht. Een vergaderruimte op het water zorgt voor meer rust en positieve gevoelens in een groep . De ruimte is volledig voorzien van de laatste moderne communicatiemiddelen. Arrangementen hierin bieden we aan vanaf 10 personen.

  1. Uniek trouwen

Een trouwdag is voor de meeste mensen één van de meest bijzondere dagen in het leven. Bij rondvaartbootfriesland.nl kunt hier een dag van maken om niet te vergeten. Hierbij kunnen we alles regelen van de receptie tot aan het avondfeest en van de bruidstaart tot aan de overnachting.

  1. Schoolreisje

Veel kinderen gaan één keer per jaar op een schoolreis. Om deze een unieke belevenis te bieden, kunt u bij ons terecht voor verschillende combinatiepakketten. Voor een groot deel van onze vaarten, geldt er voor scholen een gereduceerd tarief.

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor uw activiteit? Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 

Vraag een offerte aan!

Voornaam
Achternaam