Trouwen friesland

Trouwen in Friesland, op het Friese water

Wat is er unieker dan trouwen in Friesland: op een boot! Rondvaartboot Friesland biedt u de mogelijkheid elkaar het ja-woord te geven midden op de Friese meren, waar de mooiste boten onder Nederlandse vlag varen. Uw trouwzaal op elke plek waar u het wilt.

 

Aan alles is gedacht

Wilt u trouwen in Friesland: midden op het Friese meer (in het gebied van de Âlde Feanen/het Prinsenhof gebied) elkaar het ja-woord geven? Receptie, diner en avondfeest kunnen allemaal voor en met u worden georganiseerd. Entertainment aan boord, speciale wensen voor de receptie of het feest, de bruidstaart: het wordt allemaal voor u tot in de puntjes geregeld door Rondvaartboot Friesland. Het spreekt voor zich dat de catering van het beste niveau is. Het zal aan niets ontbreken.

Trouwen in Nederland

Om officieel elkaar in Nederland het Ja-woord te geven, moet u voor een Nederlandse gemeente trouwen. Hiervoor moet u of uw partner de Nederlandse identiteit bezitten, of in Nederland wonen. Tenminste twee weken voor de huwelijksdatum, moet u de intentie om te trouwen bekend maken, door in ondertrouw te gaan.

Heeft u interesse in de mogelijkheden van trouwen bij Rondvaartboot Friesland? Neem dan hier direct contact op.