Vergaderen Friesland

Unieke Rondvaartboot vergaderlocaties

 

Water zorgt voor een ontspannen sfeer en positieve emoties. Even je hoofd leegmaken op een prachtig traditionele boot van Rondvaartboot Friesland.

 

Serieuze zakelijke bijeenkomsten zoals teambuildingsdagen, jaarvergaderingen en reorganisatiebijeenkomsten kunt u in alle rust op één van onze boten houden in het Princenhof gebied bij de Âlde Feanen. De kajuit is uiteraard van alle audiovisuele gemakken en moderne communicatiemiddelen voorzien, zonder dat de sfeer eronder lijdt. Wij bieden u arrangementen aan vanaf 10 personen.

 

Winter

 

Wind en water, het geluid van krijsende meeuwen, lekker lunchen na een intensieve vergadering. Aan boord bij Rondvaartboot Friesland kunt u zich culinair laten verwennen door onze chef-kok. U zit volkomen privé, stijlvol en er is voldoende plek om uw auto te parkeren.

 

Zomer

 

Na het vergaderen kunt u met uw groep actief gaan skûtsjesilen. De wind in de haren, gezellig een pilsje in de hand, mooie plekken worden aangedaan. Voor de teambuilding is dit goed, niemand kan tussentijds de boot verlaten.
Maar dit is niet de enige mogelijkheid die wij u aanbieden. Wat dacht u van zeilen (type: valkzeilboot), kanovaren, rubberboot-, sloep-, of kameleonboot varen, of een wandeling door Nationaal Park Earnewâld. Uiteraard zijn er ook combinaties van bovenstaande activiteiten mogelijk.

Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.