Trouwen friesland

Trouwen in Friesland, op het Friese water

 

Wat is er unieker dan trouwen in Friesland: op een boot! Rondvaartboot Friesland biedt u de mogelijkheid elkaar het ja-woord te geven midden op de Friese meren, waar de mooiste boten onder Nederlandse vlag varen. Uw trouwzaal op elke plek waar u het wilt.

 

Aan alles is gedacht

 

Wilt u trouwen in Friesland: midden op het Friese meer (in het gebied van de Âlde Feanen/het Prinsenhof gebied) elkaar het ja-woord geven? Receptie, diner en avondfeest kunnen allemaal voor en met u worden georganiseerd. Entertainment aan boord, speciale wensen voor de receptie of het feest, de bruidstaart: het wordt allemaal voor u tot in de puntjes geregeld door Rondvaartboot Friesland. Het spreekt voor zich dat de catering van het beste niveau is. Het zal aan niets ontbreken.

 

Huwelijksnacht op het water

 

U heeft de mogelijkheid om te overnacht op een boot. Wat denkt u van een heerlijk champagneontbijt de volgende morgen met familie en enkele intieme vrienden?

 

Trouwen in Nederland

 

Om officieel elkaar in Nederland het Ja-woord te geven, moet u voor een Nederlandse gemeente trouwen. Hiervoor moet u of uw partner de Nederlandse identiteit bezitten, of in Nederland wonen. Tenminste twee weken voor de huwelijksdatum, moet u de intentie om te trouwen bekend maken, door in ondertrouw te gaan.

 

Heeft u interesse in de mogelijkheden van trouwen bij Rondvaartboot Friesland? Neem dan hier direct contact op.