rondvaart Eernewoude

Rondvaart Eernewoude 

Een unieke belevenis voor op het water in een rondvaart rondom de provincie Friesland? Bij rondvaartbootfriesland.nl kunt u terecht voor verschillende activiteiten! Denk hierbij aan rondvaarten, bedrijfsuitjes, skûtjesilen, trouwen of voor schoolreisjes.

Een rondvaart rondvaart Eernewoude Eernewoude is bij uitstek een prachtige ervaring door zijn wateren en bezienswaardigheden. Onze vloot maakt het mogelijk om met verschillende groottes van groepen rond te varen. Dit variërend van 5 personen tot aan meer dan 200 personen. Voor een offerte of meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.

Bij onze arrangementen bieden we de mogelijkheid om de catering te verzorgen. Hierbij vinden wij het belangrijk dat de producten vers zijn en waar mogelijk uit eigen streek komen. Door de beschikking over onze eigen koks is een verse bereiding gegarandeerd. De keuze varieert van borrels, een high tea, een uitgebreid menu tot aan een tapas buffet. De keuze hierin ligt volledig bij u!

Onze diensten

  1. Bedrijfsuitjes

Bij ons kunt u terecht voor een ontspannen vergaderlocatie op het water of dit nu gaat om jaarvergaderingen, teambuildingsdagen of een andere vorm van zakelijk vergaderen. Onze kajuit is voorzien van alle gemakken op het gebied van communicatiemiddelen.

Tevens is het mogelijk leuke activiteiten te plannen. Denk hierbij aan workshops, (wijn)proeverijen of watersport activiteiten. Wij adviseren u graag!

  1. Trouwlocatie

Rondvaartboot Friesland maakt het mogelijk om uniek het ja-woord te geven aan uw partner op één van onze boten. In overleg met u kunnen we samen de wensen bepalen om het een onvergetelijke dag van te maken! Dit van de receptie, de catering tot aan de entertainment.

Als u geïnteresseerd bent in een rondvaart waarbij ontspanning, rust en een unieke ervaring centraal staan en de catering volledig verzorgd kan worden?

Neem dan nu contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen!

Vraag een offerte aan!

Voornaam
Achternaam